DVD – Energi følger tanke

dvdcoverQigong DVD – norsk; Energi følger tanke. Produsert i samarbeide med Lev Nå! AS, Anne W. Tollnes og Lumina Film, Mina Nybakke. Pris kr 240,- (butikkpris kr 298,-). Bestilles på: post@levnaa.no.

Nå begynner Vesten å få øynene opp for denne unike treningsformen – qigong er på rask fremmarsj i vår del av verden. Ikke minst erfarer ME-syke, som ofte blir verre av fysisk utfoldelse, at kinesisk trening gjør dem friskere.

Qi kan oversettes med livskraft eller energi. Gong kan oversettes med metode, teknikk eller prestasjon. Øvelsene stimulerer og styrker ledd, muskler, sener, nervebaner og sirkulasjonen på en naturlig og velgjørende måte.

Øvelsenes enkle bevegelser og riktig pusteteknikk utvikler din indre styrke og energi. En stresset kropp og et urolig sinn får fred og harmonisk energiflyt. Det gjenspeiler seg i helsetilstand og utseende. Alder, form og kondisjon spiller ingen rolle, og øvelsene kan du gjøre hvor som helst og når som helst, for du trenger ikke utstyr av noe slag.

Anne Winther Tollnes, medisinsk qigong-instruktør og mangeårig kursholder i qigong, har laget en instruktiv DVD for den som ikke har tid eller anledning til å gå på kurs og som ønsker visuell veiledning utover det man får fra en bok.

Sjekk ut lengre smakbiter på YouTube her!

KJØP DVDen på epost post@levnaa.no til NOK 240,- (butikkpris er NOK 298,-)