Vandringer

Vandring langs

Pilegrimsleden

med qigong og Mindfulness

2019

14.-16.juni – Lysjøen – Tangenodden – Stange – Hamar, 2 overnattinger

Bli med på vandring langs pilegrimsleden fra Lysjøen til Hamar (60 km), en del av pilegrimsleden fra Oslo til Nidaros. Du blir møtt på Tangen, kjørt til Lysjøen; inngangen til Stange Almenning og vandrer gjennom naturlandskap og urskog, forbi historiske gårder og husmannsplasser.
Kr 3.800,- per person som inkluderer:
Qigong og Mindfulness, 2 overnattinger; hytte på Tangenodden camping og på Fokhol gård, Stange. Transport av bagasje, frokost, smøre matpakker for lunsj og 3 middager.

29. -30.juni – Tangen – Stange – overnatting på Fjetre gård, akevitt smaking på Atlungstad Brenneri

1.-4.08 – Hamar – Brumunddal – Moelv – Brøttum – Lillehammer,

Bli med på vandring langs pilegrimsleden fra Hamar til Lillehammer(69 km), en del av pilegrimsleden fra Oslo til Nidaros. Vi møtes på Hamar stasjon, vandrer langs Mjøsa og på landevei til Brumunddal, innom Veldre kirke, vi går på Præstvegen, besøker Ringsaker kirke og overnatter på gårder i naturskjønne omgivelser.

Kr 4.700,- per person som inkluderer:
Qigong og Mindfulness, 3 overnattinger; Kvarstad gård,www.kvarstad-gaard.no, Brumunddal, Vea planteskole, www.vea-fs.no, Moelv, Johannesgården www.johannesgaarden.no på Brøttum. Transport av bagasje, frokost, smøre matpakker for lunsj og 3 middager.

15. – 18.08 – Ringebu – Otta, 3 overnattinger

Bli med på vandring langs pilegrimsleden fra Ringebu – Otta (70 km), en del av pilegrimsleden fra Oslo til Nidaros. Vi møtes på Ringebu stasjon og vandrer langs åser og urskog i vakre, trolske, eventyrlige Gudbrandsdalen frem til Otta. Vi overnatter på herberger og vertshus i naturskjønne omgivelser.

Kr 4.900,- per person som inkluderer:
Qigong og Mindfulness, 3 overnattinger; transport av bagasje, frokost, smøre matpakker for lunsj og 3 middager.

Krevende terreng

29.08 – 01.09 – Øyer – Tretten – Ringebu, 2 overnattinger

Bli med på vandring langs pilegrimsleden fra Øyer – Ringebu (50 km), en del av pilegrimsleden fra Oslo til Nidaros. Vi møtes på Lillehammer og vandrer langs åser og urskog i vakre, trolske, eventyrlige Gudbrandsdalen frem til Ringebu kirke. Vi overnatter på gårder i naturskjønne omgivelser.

Kr 4.200,- per person som inkluderer:
Qigong og Mindfulness, 2 overnattinger; Glomstad Gjestehus, Tretten www.glomstadgjestehus.no, Nordrum gård, Fåvang www.nordrumgard.no. Transport til Øyer, transport av bagasje, frokost, smøre matpakker for lunsj og 3 middager.

Krevende terreng

Vandrefører og qigong instruktør: Anne Winther Tollnes

Påmelding/program: Anne Winther Tollnes, anne-tol@online.no, mob. 45 00 17 27

For å se oppdatert informasjon om vandringer, gå til min Facebook-gruppe her!

 

 

Hoel Alleslides_1920x500_1

rgf_logo_jpg

Lev Nå! er underleverandør av Hamar Pilegrimssenter