Vandringer

Vandring langs

Pilegrimsleden

med qigong og Mindfulness

2020

4. – 6.august – Otta til Budsjord

Bli med på vandring langs pilegrimsleden fra Otta til Budsjord (42km), en del av pilegrimsleden fra Oslo til Nidaros. Vi møtes på Otta stasjon, vandrer til Jørundgard Middelaldersenter. Neste dag til Vollheim camping. 3dje dag går vi til Budsjord gård. Vandringen går gjennom nok en flott del av Gudbrandsdalen. Dette er en vandring i pilegrimens ånd med enkle og spennende overnatting steder.

Kr 3.900,- per person som inkluderer:

3 overnattinger; Jørundgård Middelaldersenter www.jorundgard.no. Vollheim hytter og camping www.vollheim.no. Budsjord gård www.budsjord.no. 3 middager, frokost, smøre matpakker, transport av bagasje.

Påmelding/program: post@levnaa.no / mob. 450 01 727 / www.levnaa.no

6. – 9.august – Budsjord til Hjerkinn

Bli med på vandring langs pilegrimsleden fra Budsjord til Hjerkinn (47km), en del av pilegrimsleden fra Oslo til Nidaros. Vi møtes på Dovre stasjon, overnatter på Budsjord gård, vandrer opp på fjellet til Furuhaugli hytter, siste dag til Hjerkinn stasjon for å ta toget hjem. Vi går på den gamle Kongevegen over fjellet i rolig tempo og nyter det vakre naturen, med rik flora og fauna, stillhet og frisk luft. Vi overnatter som pilegrimer på Budsjord, Furuhaugli Turisthytter og på Dovregubbens hall.

Kr 4.600,- per person som inkluderer:

3 overnattinger; Budsjord gård www.budsjord.no, Furuhaugli Turisthytter www.furuhaugli.no, Dovregubbens hall www.dovergubben.com. 3 middager, frokost, smøre matpakker, transport av bagasje

 

 

Vandrefører og qigong instruktør: Anne Winther Tollnes

Påmelding/program: Anne Winther Tollnes, anne-tol@online.no, mob. 45 00 17 27

For å se oppdatert informasjon om vandringer, gå til min Facebook-gruppe her!

 

 

Hoel Alleslides_1920x500_1

rgf_logo_jpg

Lev Nå! er underleverandør av Hamar Pilegrimssenter